روز جهانی مددکاری اجتماعی

روز جهانی مددکاری اجتماعی

ترجمه: دکتر هما صدری؛ مددکار اجتماعی و جامعه شناس

روز جهانی مددکاری اجتماعی: در حال حاضر انتشارات سیج برای جشن گرفتن روز جهانی مددکاری اجتماعی، یک دسترسی رایگانی را برای همه و تمام موضوعات از گذشته تاکنون مجله بین المللی مددکاری اجتماعی اعطا نموده است.

روز جهانی مددکاری اجتماعی

دکتر روری تروئل بیان نموده: “ما خوشحال هستیم که انتشارات سیج دسترسی این مجله را برای ۹۰ روز رایگان نموده است”. مقالات متعددی هستند که مددکاری اجتماعی را در سراسر دنیا به مناسبت روز ملی مددکاری اجتماعی توصیف می نماید. به طور معمول دسترسی به این مقالات برای مددکاران اجتماعی از طریق کتابخانه های دانشگاه ها امکان پذیر است، اما تعداد کثیری از مددکاران اجتماعی بعد از فارغ التحصیل شدن دسترسی به این امکانات را بعد از اتمام تحصیلات تخصصی خود ندارند و حتی بعضی از دانشگاه ها بودجه مناسب برای عضویت در این مجلات را نداشته اند. با نهایت تشکر فراوان از سایت سیج برای به رسمیت شناختن روز جهانی مددکاری اجتماعی و ایجاد این شرایط جهت دسترسی رایگان برای همه.

برای شروع به دسترسی ۹۰ روزه دسترسی به این مجله، شما نیاز هست که یک پروفایل شخصی در سایت سیج ایجاد نمایید و از طریق لینک زیر دسترسی پیدا کنید:

https://journals.sagepub.com/page/help/free-trials

 

دلنوشته مدیر مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی مددکاری اجتماعی سال ۲۰۲۰

سلام و درود خدمت یکایک همکاران عزیز و گرانقدر،
بنده هم به نوبه خودم به عنوان قطره ای از دریای بزرگ و خروشان مددکاری اجتماعی کشور، فرارسیدن روز جهانی مددکاری اجتماعی را خدمت یکایک دوستان و همکاران مددکار اجتماعی تبریک عرض می کنم، انشاالله روز به روز شاهد “تخصص محوری” در عرصه های مختلف مددکاری اجتماعی باشیم و به سمت و سویی حرکت کنیم که عنوان مددکار اجتماعی صرفاً و صرفاً به همه افرادی اطلاق گردد که در وهله اول فارغ التحصیلان این رشته تخصصی باشند. قابل به ذکر است در خصوص این مهم همگی می توانیم تعیین کننده باشیم و نقش موثری ایفا کنیم، هر کسی در شاخه فعالیت و مسئولیت خودش می تواند در تحقق این مهم موثر واقع گردد. بعنوان مثال سازمان ها به افراد خارج از دایره فارغ التحصیلان رشته مددکاری اجتماعی مجوز مرکز مددکاری اجتماعی اعطا نکنند، و باز بعنوان مثال یک مسئول یا مدیر سازمانی به واسطه آشنایی ها و ارادت ها و دوستی ها نقش مددکار اجتماعی را در سازمان تحت مدیریت خود به فرد غیرمتخصص در رشته مددکاری اجتماعی نسپارد، و بعنوان مثالی دیگر یک مدیر استانی در کمترین حالت ممکن با وجود مددکاران اجتماعی تحصیلکرده در این رشته، مبادا از یک مددکار تجربی یا فارغ التحصیل رشته غیرمرتبط بعنوان مددکار نمونه تقدیر کند و جایگاه این حرفه مهم و حساس را نزد افکار و اذهان عمومی مسئولین سازمانها و ارگانها بی اهمیت جلوه دهد، و در خاتمه توصیه اکید دارم خدمت همکاران عزیزم از جامعه مدیران کلینیک های مددکاری اجتماعی کشور: از پذیرش مدیران غیر مددکار اجتماعی جهت حضور در جمع اعضاء هیأت مدیره سمن های مددکاری اجتماعی همچون کانونهای استانی مراکز مددکاری اجتماعی اکیداً جلوگیری کنیم و این موضوع را با تصویب هیأت امناء کانون کلینیک های مددکاری کشور و با حمایت مراجع ذیصلاح و ناظرین محترم همچون دفتر توانمندسازی خانواده و زنان بهزیستی کشور به شکل قانونی مصوب نماییم … درپایان آرزو دارم مددکاری اجتماعی جایگاه خود را در جامعه بیابد و یقیین دارم هیچکس در تحقق این مهم نمی تواند به اندازه خود مددکاران اجتماعی موثر واقع گردد.  ارادتمند همگی دوستان و عرض تبریک مجدد؛ جواد طلسچی یکتا

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
دکمه بازگشت به بالا