خانه تاب آوری کجاست؟

خانه تاب آوری کجاست؟ مجموعه رسانه های تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان شامل ۳ زیر مجموعه گسترده به نام پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران، مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران و پایگاه انگلیسی مجموعه رسانه های مددکاری اجتماعی ایرانیان می باشد.

خانه تاب آوری کجاست؟

طی پنج سال فعالیت این رسانه، تعداد ۵ جلد کتاب تحت عنوان « کتاب سال پایگاه» تولید و چاپ گردیده است که سه مورد از آن شامل محتوای اختصاصی تولید شده از دو مورد اجرای کارزارهای رسانه ای بوده است.

خانه تاب آوری کجاست؟
خانه تاب آوری کجاست؟

 

وب سایت مددکاری اجتماعی ایرانیان تنها وب سایت مددکاری اجتماعی در سطح دنیاست که محتوای اختصاصی آن سالانه تبدیل به کتاب می شود. نکته قابل توجه و منحصر به فرد عدم هر گونه وابستگی این مجموعه رسانه ها به نهادهای دولتی و غیردولتی می باشد

مدیر و موسس این رسانه تخصصی- مردمی، آقای جواد طلسچی یکتا (با رزومه کوتاه: مددکار اجتماعی، دکتری مدیریت راهبردی و سازمانی کوچینگ و مدیر ارزش آفرین کشور در جشنواره ملی آرمان برتر سال ۱۳۹۷) می باشند.

www.iraniansocialworkers.ir
iraniansocialworkers.ir/site
en.iraniansocialworkers.ir
www.socialwork2015.ir
www.resilienceclub.ir
home-of-resilience.ir

باشگاه تاب آوری در رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان

اولین باشگاه تاب آوری ایران در دی ماه سال ۱۳۹۳، با هدف تسهیل در دسترسی مخاطبین این پایگاه اینترنتی به مطالب تاب آوری، در قالب یک دستهء موضوعی مستقل، در کنار شاخه های متنوع از موضوع کلان تاب آوری در مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران ایجاد گشته است.

قابل به ذکر است فعالیتهای این بخش تحت عنوان باشگاه تاب آوری ایران، بعنوان یکی از سه رکن اساسی وبسایت مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران (در کنار پژوهشهای مددکاری اجتماعی و پژوهش های کوچینگ)

مشتمل بر مطالبی با محتوای پژوهشهای نوین در عرصه تاب آوری خواهد بود که در اشکالِ متنوع همچون یادداشتها و مقالات نویسندگان وبسایت مددکاری اجتماعی ایرانیان، ویدئوهای آموزشی و سایر موارد مربوطه در مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی خواهد بود.

نکته حائز اهمیت دیگر، انتشار همزمان مطالب باشگاه تاب آوری در پایگاههای مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران در شبکه های اجتماعی مختلف از جمله توییتر، لینکداین، اینستاگرام، فیس بوک، آپارات و یوتیوب می باشد.

باشگاه تاب آوری Resilience Club
باشگاه تاب آوری Resilience Club

هدف از ایجاد باشگاه تاب آوری

ایجاد باشگاه تاب آوری به عنوان ایده رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان با هدف انجام پژوهش های عملیاتی علمی و پژوهشی در حوزه های مختلف تاب آوری و نیز پرداختن به امر آموزش، البته نه به سبک و سیاق آموزش های انجام یافته تاب آوری

در سطح کشور، بلکه آموزشی مبتنی بر اثربخشی و کارآمد بودن در تعقیب هدف نهادینه سازی تاب آوری و نائل شدن به یک جامعه تاب آور، خصوصا در اقشار آسیب پذیر کشور عزیزمان ایران و شاغلین در مشاغل سخت و فرسایشی خواهد بود.

لابراتوار مرکز تحقیقات تاب آوری ایرانیان

در ادامه فعالیت های باشگاه تاب آوری ایرانیان و با تشکیل تیم تخصصی «کارگروه تاب آوری» تحت عنوان «لابراتوار مرکز تحقیقات تاب آوری ایرانیان» اهدافی همچون: ۱- پژوهش در حوزه تاب آوری ۲- تولید محتوی تخصصی در حوزه های مختلف تاب آوری ۳- رصد اخبار و اطلاعات مرتبط با تاب وری در سطح کشور ۴- ترجمه، گردآوری و انتشار تازه های بین المللیِ تاب آوری

۵- چاپ و انتشار کُتب تخصصی تاب آوری ۶- برگزاری کارگاههای تخصصی تاب آوری، با برخورداری از تیم مدرسین متخصص و مجرب در تدریس حوزه های مختلف تاب آوری در دستور کار آن قرار گرفت.

کتاب باشگاه تاب آوری، کتاب سال رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان

پنجمین کتاب سال مجموعه رسانه های مددکاری اجتماعی ایرانیان تحت عنوان “باشگاه تاب آوری” منتشر شد.

بر اساس دستور کار وبسایت مددکاری اجتماعی ایرانیان مبنی بر گردآوری مطالب اختصاصیِ این پایگاه اینترنتی در قالب مجموعه یادداشتها و مقالات بعنوان کتاب سال، با مدنظر قراردادن میانگینِ قابل توجه عملکرد این رسانه در تولید محتوای تاب آوری و همچنین بر اساس هم اندیشی خردادماه تیم تخصصی رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان، کتاب سال ۱۴۰۰ پایگاه ایرانیان تحت عنوان

«باشگاه تاب آوری» مصوب گردید که مجموعاً شامل مطالب انتشاریافته در خبرگزاری های پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران، مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران و نیز سلامت نیوز از بهمن ماه سال ۹۹ تا تیرماه سال ۱۴۰۱ می باشد.

کتاب مذکور توسط انتشارات سخنوران در ۱۴۸ صفحه منتشر گردیده است که فایل الکترونیکی کتاب باشگاه تاب آوری در کلیه پایگاههای اینترنتی تحت مدیریت رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان منتشر شده است.

خانه تاب آوری ایران
خانه تاب آوری ایران

خانه تاب آوری کجاست؟

خانه تاب آوری ایرانیان به عنوان مرکزی جهت انجام تحقیقات با محوریت تاب آوری، انجام پژوهش های متمرکز بر تاب آوری و نیز برگزاری آموزش های تاب آوری به شکلی متفاوت از آنچه تاکنون در کشور صورت گرفته است (توأم با ارزیابیِ میزان اثربخشیِ آموزش ها) با هدف ترویج، توسعه و نهادینه سازیِ تاب آوری در جامعه، مجدداً فعالیت خود را در این حوزه از سر گرفت.

هدف از ایجاد خانه تاب آوری

خانه تاب آوری ایرانیان در دی ماه سال ۱۳۹۳ به منظور ایجاد مرکزی برای دسترسی و هم افزایی فعالیت های علمی و پژوهشی در حوزه های مختلف تاب آوری، با اهداف ذیل آغاز به کار نمود:

  • ایجاد بانک اطلاعات جامع و روزآمد مقالات، با دسترسی آسان، رویه یکسان و رفع محدودیت های شکلی، زمانی و سازمانی موجود
  • معرفی متخصصین، پژوهشگران و اساتید در حوزه های مختلف تاب آوری جهت تقویت حقوق معنوی
  • فراهم نمودن بستری برای جریان سازی و مدیریت محتوای تاب آوری جهت جلوگیری از تضییع منابع مادی و معنوی جامعه متخصصین تاب آوری کشور، در روندهای تکراری و کلیشه ای کنونی
  • ایجاد زمینه مساعد برای بومی سازی مباحث مختلف تاب آوری در کشور
  • گسترش پایگاه های مجازی در حوزه تاب آوری ایران
    کتاب خانه تاب آوری منتشر می گردد.

ششمین کتاب سال مجموعه رسانه های مددکاری اجتماعی ایرانیان تحت عنوان «خانه تاب آوری» در دست اقدام است.

پس از انتشار کتاب باشگاه تاب آوری، ششمین کتاب سالِ پایگاه اینترنتی مددکاری اجتماعی ایرانیان با محوریت موضوعی تاب آوری (در ابعاد مختلف) تحت عنوان کتاب «خانه تاب آوری» در دست اقدام است.

کتاب سال رسانه تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان اینبار نیز به موضوع تاب آوری (مشتمل بر مطالب انتشاریافته در خبرگزاری سلامت نیوز و مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران از زمستان سال ۱۴۰۰ تا پایان پاییز سال ۱۴۰۱) اختصاص یافته است.

بزودی جزییات جدیدی از ششمین کتاب سال پایگاه اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران اطلاع رسانی می گردد.

اطلاعیه مهم خانه تاب آوری ایرانیان

اطلاعیه مهم خانه تاب آوری ایرانیان: بدینوسیله به اطلاع مخاطبینِ گرامی مجموعه رسانه های تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان می رساند، با توجه به همپوشانیِ اسامی و عناوین برخی سایتها و احتمالاً موسسات با کاربریِ تاب آوری، تأکید می گردد «خانه تاب آوری ایرانیان» به عنوان یکی از شاخه های پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران

و نیز «باشگاه تاب آوری ایرانیان» بعنوان رُکن اساسیِ فعالیتهای مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران (با برخورداری از تیم تخصصیِ توانمند اعم از روانشناسان، مددکاران اجتماعی و جامعه شناسان)، در هیچ کجای کشور دارای شعبه و یا نمایندگیِ همنام (با پسوند ایرانیان) نبوده و نمی باشد، لذا مستدعی است در برقراریِ ارتباط مبتنی بر حوزه تاب آوری با وبسایت مددکاری اجتماعی ایرانیان دقت نظر بیشتری لحاظ گردد.

مخاطبینِ گرانقدرِ مجموعه رسانه های مددکاری اجتماعی ایرانیان می توانند مطالب مددکاری اجتماعی مبتنی بر موضوع تاب آوری را از هر دو پایگاه اینترنتیِ فوق الذکر به نشانی های iraniansocialworkers.ir/site و نیز madadkarnews.ir که مورد تأیید و تحت نظارت و پشتیبانی فنی و تخصصیِ مجموعه رسانه های ایرانیان می باشند دریافت نمایند.

بدیهی است در غیر اینصورت، هیچگونه مسئولیتی در ابعاد مختلف اعم از (صرفاً بعنوان مثال) ویروسی شدن بدلیل مسائل فنی سایتهای میزبان و یا همچنین هرگونه مسائل و مشکلات و اختلافات احتمالیِ با موضوعات مختلف بر عهده رسانهٔ تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان نخواهد بود.

در پایان و توضیح مختصر از ضرورتِ صدورِ این اطلاعیه شایان ذکر است؛ بدلیل تجارب منفیِ پیش آمده در سنوات گذشته (که به جمیع جهات از ذکر جزئیات آنها معذوریم)، صرفاً با هدف افزایش سطح شناخت و آگاهیِ مخاطبین این پایگاه اینترنتی، اطلاعیه فوق صادر گردیده و فاقد هرگونه ارزش قانونیِ دیگری می باشد. خانه تاب آوری کجاست؟    خانه تاب آوری کجاست؟     خانه تاب آوری کجاست؟    خانه تاب آوری کجاست؟ 

مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران
منبع
روابط عمومی خانه تاب آوری ایرانیان
دکمه بازگشت به بالا